Forum

Replies

  • PRO
    Ian, I'd guess attachment is not engaging properly before you tighten t bar. The female end in the power unit had little ramps built in to try and make the attachment engage in any orientation but doesn't always work.

    You try blipping throttle or manually turning attachment so the my mesh.

    You do get used to it.... :)
  • PRO
    One thing to check is that the head of the unit is actually attached to the shaft properly at the head end? Other than that it's as Gary has said... good luck
    • Took top off and re tightened seems fine now
  • PRO Supplier

    are the grey plastic inserts worn? Sit power unit vertically and push the attachment down firmly so it fully engages...its probably because its so new...not locating properly, as GRK said......I had the opposite problem, too much use caused a slack shaft..(no sniggering)...

    • PRO
      You need your shaft 'nip & tucked' then or a new 'end' ..... :D
  • PRO
    I bought some extra pins just in case for repair on the run
This reply was deleted.

Landscape industry Jobs

Experience Gardener

Employer: The Botanical Gardener

Job Type: Full Time

Location: London

  EXPERIENCED GARDENER  The Botanical Gardener is a rapidly growing, well respected, Design & Build, Garden Maintenance &… Continue

Yard Foreman (Nursery)

Employer: Palmbrokers

Job Type: Full Time

Location: Slough,berkshire

Yard foreman Full time yard foreman required to join our team at our busy and unique 7 acre nursery at farnham royal in berkshire… Continue

Latest blog post

Trade green waste centres

Start a landscaping business

mobile ads

LJN Sponsor

Advertising

Technical landscaping books

Blogs